Lediga jobb inom event

Workway letar alltid efter nya duktiga medarbetare till sin bemanning. Här finns lediga jobb inom event, ​konferens och mässor. Efterfrågan är stor när det kommer till event­ och konferensbranschen och det finns ingen anledning att tro att den kommer att sjunka. Så länge det finns företag och organisationer som vill att människor möts kommer det att finnas lediga jobb inom event för vår eventpersonal.​

EN VARIERANDE ARBETSMARKNAD

Event­ och konferensbranschen fungerar inte riktigt som andra arbetsmarknader. Våra uppdrag är aldrig permanenta, varken tidsmässigt eller geografiskt. Vår bransch är alltså väldigt varierande, både geografiskt och i utövandet. Något som självklart är väldigt kul, men som inte alltid går att kombinera med alla livssituationer i takt med att livet förändras. På så sätt finns det en naturlig omsättning av lediga jobb inom event.

LEDIGA JOBB HOS WORKWAY

Hos Workway finns lediga jobb inom event, konferens och mässor. Våra uppdrag innefattar bland annat företagsfester, avtackningar, branschkonferenser, industrimässor och lanseringsevent. Vi anlitas för event och konferenser i hela Sverige, men också internationellt. Vi söker dig som är serviceminded, utåtriktad och har en god social kompetens.

Kontakta oss gärna om du är intresserad av världens kanske roligaste jobb!