Anordna ditt företagsevent i Stockholm

Planerar ni ett företagsevent i Stockholm och behöver personal? Hyr personal från Workway när ni anordnar företagsevent i Stockholm. Vi kan bistå er med bla projektledarassistenter, eventvärdar/värdinnor och säljande mässpersonal. Vår personal har erfarenhet och goda meriter inom branschen och handplockas noggrant till vårt bemanningsteam. Låt vår personal sköta kundbemötandet och säkerställa att eventet löper på enligt projektplanen så kan ni fokusera på det ni gör bäst.

STÖRRE FÖRETAGSEVENT I STOCKHOLM

Behöver ni mer personal är det inget problem. Vi gör tillsammans med er en grundlig behovsanalys och hjälper även till med projektledning och arbetsledning på plats vid behov. Till skillnad från andra bemanningsföretag i Stockholm är vi nischade inom företagsevent och konferenser. Därför är det inga problem för oss att ta fram branschens främsta serviceambassadörer till era event. Oavsett om det rör sig om en tvådagars konferens med 1200 deltagare eller kund- och personalmingel på det egna kontoret så säkerställer vi alltid att ni har rätt kompetens på plats.

STÖRST FÖRETAGSEVENT I STOCKHOLM

Vi är event och konferensbolagens bemanningspartner i Stockholm. Är ni ett eventbolag eller en konferensanläggning? Då har ni kommit helt rätt. Låt Workway ta hand om personaldelen åt er så kan ni lägga fokus på att genomförandet ska bli så bra som möjligt.

Oavsett storlek på ert företagsevent eller konferens så kan vi på workway hjälpa er med professionell eventpersonal. Vi jobbar med att ta fram rätt bemanning för rätt behov och vi har alltid era gäster i fokus. Ta kontakt med oss idag så berättar vi mer.

Vi tyckte att kontakten med Workway var smidig. Eventvärdinnorna var på plats i tid, var trevliga och service minded och gjorde överlag ett mycket gott arbete.

Anders BrinckVD Shortcut Media

Jag tycker att samarbetet med Workway har fungerat väldigt bra. Vi hade företagsevent på 80 personer med middag, underhållning och aktiviteter vilket innebär väldigt mycket att hålla koll på och se till att allt fungerar. Jag tycker att värdinnan som fanns på plats under kvällen underlättade för mig genom att hon alltid fanns nära till hands och var väl förberedd vilket gjorde att jag kunde slappna av och njuta av kvällen.

JosefineLensway

Vi behövde personal till ett kundevent och tog kontakt med Workway som hjälpte oss med bokningen snabbt och enkelt. Värdinnan från Workway var en god varumärkesrepresentant för oss och väldigt serviceminded i bemötandet av våra kunder.

Alexander CsordasDelägare & Affärsområdesansvarig - Quick Office