Viktigt med rätt eventpersonal

När man anordnar ett event är det viktigt att anpassa sin eventpersonal så att besökarna möts av bästa möjliga service. Beroende på vilket syfte man har med sitt event och vilket innehåll man planerar att ha, finns det lite olika saker att tänka på när man anlitar eventpersonal. Vilka är det som kommer på eventet? Vilken typ av service kan de tänkas efterfråga? Hur ser lokalerna ut? Kommer det att bedrivas någon försäljning av något slag?

OLIKA EVENT KRÄVER OLIKA EVENTPERSONAL

Om man som företag exempelvis anordnar ett event för sina kunder är det viktigt att den eventpersonal man anlitar representerar företaget på rätt sätt. I många fall vill man som företag även sälja in sina produkter och tjänster i samband med eventet, då är det viktigt att eventpersonalen har ett säljtänk med sig. Andra gånger kanske man vill bjuda sin personal på något extra och anordnar en heldag som avslutas med middag.

WORKWAY HAR EVENTPERSONAL FÖR VARJE EVENT

Oavsett om ni vill anordna ett event för era kunder, era intressenter eller för personalen kan Workway hjälpa er med bemanning. Vår eventpersonal är engagerad, flexibel och har stor erfarenhet av sälj-­ och servicetjänster i samband med event. Vi kombinerar gärna vår kunskap med era önskemål för att tillsammans skapa det upplägg som passar bäst.

Vi tyckte att kontakten med Workway var smidig. Eventvärdinnorna var på plats i tid, var trevliga och service minded och gjorde överlag ett mycket gott arbete.

Anders BrinckVD Shortcut Media

Jag tycker att samarbetet med Workway har fungerat väldigt bra. Vi hade företagsevent på 80 personer med middag, underhållning och aktiviteter vilket innebär väldigt mycket att hålla koll på och se till att allt fungerar. Jag tycker att värdinnan som fanns på plats under kvällen underlättade för mig genom att hon alltid fanns nära till hands och var väl förberedd vilket gjorde att jag kunde slappna av och njuta av kvällen.

JosefineLensway

Vi behövde personal till ett kundevent och tog kontakt med Workway som hjälpte oss med bokningen snabbt och enkelt. Värdinnan från Workway var en god varumärkesrepresentant för oss och väldigt serviceminded i bemötandet av våra kunder.

Alexander CsordasDelägare & Affärsområdesansvarig - Quick Office