Söker du ett bemanningsföretag i Stockholm?

Hos oss kan ni hyra kompetent konferens­- och eventpersonal. Vi är ett bemanningsföretag i Stockholm med ett brett kontaktnät som samarbetar med några av de ledande företagen inom konferens­ och eventbranschen. Våra professionella och representativa värdar/värdinnor ser till att ta hand om era gäster och deltagare på bästa möjliga sätt så att ni kan fokusera på genomförandet av själva eventet.

RÄTT BEMANNING MED SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR

Workway utgår alltid från våra samarbetspartners personalbehov och tar fram skräddarsydda lösningar för just era event och konferenser. Vi säkerställer att ni har rätt bemanning på plats under era event så att ni kan göra ett gott intryck på era kunder och deltagare som alltid får det bästa bemötandet och känner sig välkomna. Det ni får ut av ett samarbete med oss är kvalitativ service och de rätta förutsättningarna för att genomföra ett lyckat event.

WORKWAY
ETT BEMANNINGSFÖRETAG MED KÄNSLA FÖR HÖG SERVICE

Den personliga kontakten är det som skapar positiva känslor hos människor och det är just det som är vår styrka. Våra medarbetare är noggrant utvalda och handplockade för sin kunskap inom service och sociala kompetens för att kunna hantera alla olika situationer och människor på bästa sätt.

Vilka är våra kunder?

Vi riktar oss mot exempelvis:

Eventbolag

PR/Kommunikationsbyråer

Mötesanläggningar

Festival- & konsertarrangörer

Vad kan vi bemanna?

Service- & varumärkesambassadörer till bl.a:

Paketerade event

Personalaktiviteter/teambuilding

Sommarfest/julfest m.m

Eventresor/företagsresor

Konferenser & Kongresser

Mässor, PR-event, releaser

Festivaler & konserter

Större arrangemang

Working with Workway was a very good experience.

Collaboration started smoothly and communication was great throughout the season. After hiring event staff from Workway for our five big sporting events in different cities we can highly recommend the agency: we were impressed by their skills in staff management, their ability to recruit qualified people with positive work-attitude in short notice and their flexibility in rapidly changing situations.

Thank you for the successful summer!

Suvi-Anni HuhtinenProducer / Color Obstacle Rush

Vi tyckte att kontakten med Workway var smidig. Eventvärdinnorna var på plats i tid, var trevliga och service minded och gjorde överlag ett mycket gott arbete.

Anders BrinckVD Shortcut Media

Jag tycker att samarbetet med Workway har fungerat väldigt bra. Vi hade företagsevent på 80 personer med middag, underhållning och aktiviteter vilket innebär väldigt mycket att hålla koll på och se till att allt fungerar. Jag tycker att värdinnan som fanns på plats under kvällen underlättade för mig genom att hon alltid fanns nära till hands och var väl förberedd vilket gjorde att jag kunde slappna av och njuta av kvällen.

JosefineLensway

Vi behövde personal till ett kundevent och tog kontakt med Workway som hjälpte oss med bokningen snabbt och enkelt. Värdinnan från Workway var en god varumärkesrepresentant för oss och väldigt serviceminded i bemötandet av våra kunder.

Alexander CsordasDelägare & Affärsområdesansvarig - Quick Office