Hur är det att jobba med event?

Att jobba med event ​är bland det roligaste som finns, tycker vi. Branschens variation gör att det är svårt att tröttna. En dag välkomnar man gäster till ett företagsmingel och en annan dag reser man över halva landet för att representera en kund på en branschmässa. Men det är inte bara den fysiska variationen som gör det så roligt att jobba med event, ​det är också alla möten med människor man har. Troligtvis möter man fler människor på en enda arbetsdag som eventpersonal än vad många andra gör under en hel arbetsvecka.

Eventbranschen är en social bransch

Alla event anordnas för att man vill att människor ska mötas under specifika förutsättningar. Det är ju just i mötet mellan människor som ett event faktiskt blir ett event, annars är det bara ett tomt skal. Vill man jobba med event gäller det alltså att man inte är rädd för att ta kontakt med människor, tvärtom bör man tycka om att prata med andra, oavsett vilken historia eller bakgrund de bär på.

VILL DU JOBBA MED EVENT GENOM OSS?

Här på Workway söker vi alltid bemanning av ambitiösa och serviceinriktade medarbetare med rätt personlighet, hög social kompetens och en vilja att överträffa kundens förväntningar. Vi älskar det här jobbet och strävar alltid efter att det ska märkas när vi är ute och jobbar. Vi siktar högt och förväntar oss att även du gör det. Hör gärna av dig om du gillar att jobba med event och vill följa med på vår resa!